Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Onze  jongste dochter Josi-Anne had al vakantie, terwijl de twee oudste kinderen nog naar school moesten. Ik moest nog wat bestellingen maken, dus Josi zat gezellig aan mijn werktafel te knutselen samen met haar lievelingspop. Ik heb een grote houten kist in de werkkamer staan, waar alle reststofjes in liggen en niks is zo leuk voor haar om daarmee te knutselen.

Badcape naar jouw wens

Kist met stofjes

De fuchsia stofjes met  stippen en vogelprint haalde ze uit de kist, maar ja, wat ga je er dan van knutselen. Een badcape voor de pop, leek ons beide een leuk idee. Voor Josi-Anne de taak om de stofjes uit te zoeken, strijken, knippen en spelden. Met veel plezier heb ik het daarna van haar overgenomen. De vrolijke patchwork stofjes heb ik op wit badstof genaaid en afgewerkt met een wit biaisbandje. Zowel Josi-Anne als ik waren erg blij met het eindresultaat. Zij loopt nu al weken door het huis met een pop, gewikkeld in deze badcape.

Badcape naar jouw wens

Badcape naar Josi’s wens

En bij mij ontstaat ook enthousiasme, want hoe leuk is het om een hele set te kunnen samenstellen voor je babykamer, van lampenkap tot badcape…… of  badcapes met naam/woord naar keuze……..badcapes om weg te geven als kraamcadeau.

Houdt ons in de gaten, want het kan zo maar zijn dat er binnenkort badcapes te koop worden aangeboden in de webshop. Er zijn al wat klanten die hebben gevraagd of we een badcape kunnen maken. Die hebben we natuurlijk wel intussen gemaakt;)

badcaperoodkobalt_k

Badcape naar wens van klant

badcapeblauwrood_k

Badcape naar wens van klant

Webshop Sets Sluiten