Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Terwijl ik deze blog schijf, tikt de regen op de ramen. De zomerse dagen worden schaarser en met dit weer heb ik bijna de neiging de herfstkleding van zolder te halen.

Gisteren was het iets beter weer. Met de familie spraken we op het strand in Katwijk af om als verrassing een foto te maken voor mijn schoonmoeder. Ook al waaide het hard en vloog het zand ons om de oren, we konden mooie foto’s maken. We namen ook de gelegenheid om met ons gezin op de foto te gaan. In spijkerbroeken en witte shirts. Poseren is aan ons gezin iets minder besteed, dus kozen we voor een actiefoto. Een aanloopje nemen….springen……en een meter lager weer landen.

strand-look

Foto’s door Dirk van Egmond van www.treffendbeeld.nl

strand huisjes Katwijk

Na de fotoshoot liepen we langs een aantal gezellige strandhuisjes. Heel klein, maar super knus. Als je daar langs loopt, ben je nieuwsgierig hoe het er van binnen uit ziet. Wat voor meubels staan in zo’n huisje en hoe zien de slaapkamers eruit? Is er gebruik gemaakt van artikelen met een strand-stijl?

Voor de zomer hebben we een paar opdrachten gekregen om lampenkappen te maken in strand-stijl. We maakten bij de eerste set gebruik van stof in natuurtinten in combinatie met stoere zilveren kistletters. Bij de 2e set lampenkappen en kussens, maakten we gebruik van een lichtblauwe stof in combinatie met een houtprint stof. Super mooi voor een slaapkamer met een strand-look.

Lampenkap strand-lookDenk dat deze lampenkappen leuk staan in de knusse strandhuisjes op het strand van Katwijk, maar vast ook in vele slaap- en kinderkamers met een strand-look.

Webshop Sets Sluiten