Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Eerder dit jaar schreven we over de kleur mint die op het moment helemaal hip is. Eerlijk gezegd hadden we niet verwacht dat de kleur zo populair zou blijven. In moderne woonbladen zoals de Ariadne, komt de kleur mint iedere maand terug. Het lijkt dus ook de hippe kleur voor het najaar te worden.

We krijgen van veel klanten bestellingen van artikelen met deze kleur. Het is een mooie pastel-kleur die goed te combineren is met bijvoorbeeld grijs, zandkleur of lichtroze.

Wil je de kleur mint als hoofdkleur in je kinderkamer, dan kan je denken aan gordijnen in mint of een dekbedovertrek of lampenkap. Hier bijvoorbeeld een stoere kinderkamerset in de kleuren mint en donkergrijs.

 KinderkamersetMint

 Wil je mint als accent in de babykamer verwerken, dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een aankleedkussenhoes in mint. Hier zie je een voorbeeld. Een aankleedkussenhoes met naam in mint en zandkleur, de middenbaan is van badstof.

AankleedkussenhoesMintZandkleur

Of een ondeugende kussen in mint en grijs.

KussenMint

 Voorlopig maken we nog wel even artikelen in mint kleuren denken we, we zijn benieuwd of de kleur mint ook populair blijft in de winter. Dat zullen we vanzelf merken. Wij vinden het zeker niet erg om dit soort lampenkappen te blijven maken.

LampenkapMintGrijs

Webshop Sets Sluiten