Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Al weer een aantal jaren geleden plaatsten we onze eerste letters op lampenkappen, wandlampen en stoffen schilderijen. Toen we dit hadden geïntroduceerd, bleek dat veel mensen hier graag gebruik van wilden maken op een creatieve manier.

Hoe leuk is het om op de kamer van je toekomstige kindje een lampenkap te hangen, waarop een naam is geplaatst of een schilderijtje voor aan de muur met een naam of geboortedatum. Veel lampenkappen en wandlampen hebben we mogen maken in veel verschillende stijlen.

kinderkamer set met naam
Van een klant kregen we een geboortekaartje opgestuurd met de vraag of we hierbij een lampenkap konden maken.

De artikelen met letters werden al snel uitgebreid met kussens, sterren & hartjes, memoborden en dekbedovertrekken. Ook aanvragen voor aankleedkussenhoezen met naam kwamen binnen. We kregen een paar keer een vraag van een klant die een aankleedkussenhoes met naam als kraamcadeau wilde geven. Aan de hand van de beschrijving van de kamer, maken we een voorstel voor de klant. We vinden het namelijk leuk om met de klant mee te denken.

aankleedkussenhoes met naam

 Deze lampenkap maakten we met tekst van de trouwkaart.

lampenkap met tekst

Buiten namen, zijn er nog meer mogelijkheden om te personaliseren.  Bijvoorbeeld een lampenkap met een datum, denk hierbij aan bijvoorbeeld trouwdatums & geboortedatums.

lampenkap met jaartal

Soms is het voor ons ook even zoeken. Zo kregen we een aanvraag van iemand die een ontwerp had uitgetekend en vroeg of we dit konden maken. We gaan graag uitdagingen aan, dus zijn hiermee aan de slag gegaan. Niks leuker is het als het dan lukt en dat een klant tevreden is, want dat laatste is voor ons het belangrijkste. Hierbij het resultaat van de lampenkappen.

lampenkap stempel

 Er zijn vele mogelijkheden. Dus mocht je zelf een creatief idee hebben, dan denken we graag met je mee en werken we het graag voor je uit.

Webshop Sets Sluiten