Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Jongens lampenkappen volgens jouw ontwerp

Ben je op zoek naar een unieke jongens lampenkap. En kan je nergens vinden wat past bij jouw idee├źn voor de babykamer of kinderkamer? Wij maken jongens┬álampenkappen in verschillende maten en met vele designs, volledig naar jouw wensen. De jongens lampenkappen kunnen in vele verschillende hoogtes (tot 40cm) en doorsneden (tot 60cm) worden gemaakt voor zowel tafel-, vloer-, als hanglampenkappen. Als toevoeging kan je een naam plaatsen, een afbeelding of bijvoorbeeld een (geboorte)datum. Zo maak je je eigen unieke jongens lampenkap voor een jongenskamer. Klik op een foto om de verschillende jongens lampenkappen te bekijken.

Vind je het moeilijk om keuzes te maken, dat snappen we helemaal. Neem contact met ons op, we denken graag met je mee. Wil je bijvoorbeeld een lampenkap passend bij het geboortekaartje of het behang? Stuur ons dan jullie geboortekaartje of een stukje behang op of stuur een foto daarvan.

jongens lampenkap jongens lampenkapjongens lampenkap

Webshop Sets Sluiten