Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

Bijzondere lampenkappen

Iedereen kent het, je hebt iets in je hoofd zitten en dat kan je nergens vinden. Je zoekt stad en land af, je vindt wel dingen die erop lijken. Maar het is het nét niet. Heel veel klanten komen zo bij ons terecht, op zoek naar bijzondere lampenkappen. Kan je een lampenkap voor ons maken? We hebben dit gezien, maar we willen net iets anders. We willen er een andere tekst op. Of we willen er een andere sierband op. Of de kleuren moeten anders, kan dat? We willen een unieke, bijzondere lampenkap.  

Niet op iedere vraag zeggen we ja. We maken bijvoorbeeld geen lampenkappen na van collega's, dan verwijzen we naar hun website. Inmiddels kennen we veel collega's in het veld, dus herken je wie wat heeft gemaakt als je een foto krijgt opgestuurd. Maar als klanten een grote wijziging willen van het voorbeeld dat ze sturen dan is dat anders, per keer maken we die afweging. Als het maar weer een bijzondere lampenkap is; een variant van een standaard lampenkap, dat mag dan.

Niet alle stoffen hebben we in ons atelier. Als het een stof is waarvan we denken dat we die vaker gaan gebruiken, dan bestellen we die. Maar als het een stof is waar we niet veel in zien, dan bestellen we die niet. Want we bestellen stoffen op rol. Wat we wel eens doen is een klant vragen ons de stof te sturen.

Soms krijgen we hele ingewikkelde ontwerpen. Meestal zeggen we dan geen nee, want we houden van uitdagingen. We merken dat veel lampenkappen wel op elkaar lijken qua design. Hieronder staan een aantal afbeeldingen van bijzondere lampenkappen. Deze zijn los te bestellen via de webshop van het KoningsHuisje: Lampenkappen meisjesLampenkappen jongens

 

bijzondere lampenkappen8 bijzondere lampenkappen5 bijzondere lampenkappen1 Bijzondere lampenkappen meisjes2
bijzondere lampenkappen6 bijzondere lampenkappen4 bijzondere lampenkappen Bijzondere lampenkappen meisjes1


 

Webshop Sets Sluiten