Warning: A non-numeric value encountered in /home/kinderlampenkap.nl/public_html/kinderlampenkap.nl/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5806

“Ben ik hier bij het KoningsHuis?” vroeg de chauffeur verbaasd. Ja, zei mijn man met een grote glimlach. “Ik heet Koning en dit is mijn huis”. Hoe vaak is dit al niet gebeurd. Chauffeurs die palets met dozen komen afleveren, rollen stof komen afleveren en pakketten komen ophalen. En dan verbaasd vragen of ze wel aan het juiste adres zijn. Een atelier aan huis hebben, levert soms leuke situaties op. Materiaal wordt afgeleverd en veel dozen met een leuke babykamer inrichting gaan de deur uit.

Zo gebeurde dat ook deze week weer. En een aantal foto’s met artikelen van een babykamer inrichting zijn toch wel zo leuk geworden dat ik ze graag laat zien. Een grote verscheidenheid aan artikelen gaan de deur uit. Want de klant geeft de babykamer ideeën door en wij maken het op maat. En iedereen wil net iets anders. Dat is goed zichtbaar in onderstaande foto’s. Misschien geeft het jou inspiratie voor jouw babykamer ideeën.

 

Babykamer ideeën Mint

Babykamer ideeën RoodMint

Babykamer ideeën Roze

Babykamer Sterren

Babykamer ideeën Stoer

Babykamer ideeën Turqoise

Babykamer inrichting Ensar

Webshop Sets Sluiten